logo HP Oracle Microsoft
Hier komt de flashbanner te staan, Download flash als dit niet gebeurt
WELKOM

Voordelen voor opdrachtgevers

Het inschakelen van medewerkers via Hints Company heeft voor u tal van voordelen. Enkele daarvan zijn:

cheap replica watches
Breitling Replica
Replica watches
  • De zekerheid van competente experts. De medewerkers van Hints Company zijn zorgvuldig geselecteerde vakmensen op hun gebied. Ze zijn gemotiveerd en gewend zelfstandig te werken. En om u nog wat extra zekerheid te kunnen bieden: gedurende een project onderzoekt Hints Company de kwaliteit van het door de� medewerker geleverde werk en rapporteert u hierover.
  • Optimale kostenbeheersing door flexibiliteit. Door gebruik te maken van Hints Company, kunt u altijd flexibel werkkrachten inhuren. Een project kan in zijn geheel voorzien worden van de meest geschikte mensen. Maar een vacature kan ook tijdelijk worden ingevuld totdat een geschikte medewerker is gevonden.
  • Veiligheid. Hints Company neemt de volledige verantwoordelijkheid op zich wat betreft de kwaliteit en deskundigheid van haar medewerkers. Voor u geen gedoe rond fiscale en sociale afdrachten; geen discussies of iemand nu zelfstandig is of dat u inhoudingen moet doen. Dat wordt voor u geregeld. Ook voor de medewerker, zodat die alle aandacht aan uw werk kan besteden. U bent verzekerd van veilig zakendoen, zonder kans op een claim achteraf.

Hints Company - handelsnaam van Hints Consultancy B.V.

ASME B31.3 ASHRAE 90.1 IPC A-610E IPC A-610E AWS D1.5


17 juli 2014

Publicaties van Hints Company medewerkers

Publicaties van Hints Company medewerkers >> lees verder

 

>> lees verder

 

>> lees verder

Service is our driving force
!GrafiMedia Almere
Laatst bijgewerkt op: 12-07-2015